Pojdi iskat
eGradiva Predstavitve Dejavnosti Od A do Ž
Predstavitve / Predstavitve in dogodki Pišite nam Tiskaj stran
Predstavitve in dogodki
PREDSTAVITVE IN DOGODKI
Predstavitve/dogodki
Svetovanja
 Arhiv dogodkov 

UČNA GRADIVA
Pravkar izšlo
V pripravi
Katalog gradiv

INFORMACIJE
Potrditve
 Recenzije
 Vprašajte nas

E-NOVICE
DZS

EPI BRALNE ZNAČKE

Domov
Kontakt
E-revija

ARHIV DOGODKOV


Seminar v sodelovanju z založbo Express Publishing, 7. in 8. marec 2017    #EPIdogodki        
       
Že tradicionalno nas je tudi letos obiskal odlični Steve Lever, ki je v Ljubljani in Mariboru izvedel seminar z naslovom 21st Century Skills in delavnico Mixing it Up. Srednješolski program je dopolnila mag. Alenka Gortan z delavnico So, whats in On Screen? Že veste, katero novost smo na dogodku napovedali?      
       
        
       

ŠOLSKI EPICENTER na konferenci IATEFL, 10. in 11. 3. 2017
     #EPIdogodki  
     
       
Udeležili smo se vsakoletne konference IATEFL v Topolšici, kjer smo imeli v programu delavnico And remember, always Reach for the Stars in Q & A - pogovor z urednico, mag. Ireno Škulj. Na razstavnem prostoru ste si lahko ogledali novosti in aktualno ponudbo, predvsem pa smo dogodek izkoristili za druženje.          
       

Delavnice in predstavitve prenovljene izdaje Reach for the Stars, 19. 1. - 15. 2. 2017
      #EPIdogodki  
     
       
Tudi v novo leto smo vstopili aktivno in z #EPIdogodki, kjer smo predstavili prenovljeno izdajo učbenika Reach for the Stars za 5. razred. Zelo smo veseli predvsem pozitivnih povratnih informacij, ki nam jih sporočate uporabniki - in to tako za učbenik in delovni zvezek kot tudi nove zvočne posnetke! Več o prenovljeni izdaji in aktualnem dogajanju najdete na www.vedez.si/AlwaysRFS          
       
Nekaj utrinkov:        
             
       

ŠOLSKI EPICENTER na konferenci SDUNJ, 18. in 19. november 2016     #EPIdogodki
 
       
Tudi letos smo se udeležili konference SDUNJ. Na delavnici, ki jo je izvedla dr. Mojca Leskovec, DaF-Unterricht im Wandel: neue Textsorten, neue Lernformen, je največ pozornosti požela novost založbe Cornelsen, Panorama. Novosti so bile tudi na razstavnem prostoru!         
       
Nekaj utrinkov:        
             
       
     
       

Webinarja Reach for the Stars: z urednico Ireno Škulj in avtorico Magdaleno Novak
  #EPIdogodki
     
       
Z letošnjimi #EPIdogodki smo začeli na enak način, kot smo jih junija zaključili - z webinarjem, namenjenim predstavitvi prenovljene izdaje Reach for the Stars. 26. maja 2016 smo z urednico Ireno Škulj prelistali vzorčno lekcijo delovnega zvezka, 17. novembra 2016 pa z avtorico Magdaleno Novak nekoliko podrobneje in na primerih iz nove izdaje pregledali, kaj le-ta prinaša. Vse informacije o prenovi še naprej objavljamo na www.vedez.si/AlwaysRFS.           
 

     
       

Seminar v sodelovanju z založbo Cornelsen, 10. in 11. maj 2016
       #EPIdogodki
       
Tudi maja smo z #EPIdogodki intenzivno nadaljevali. V Ljubljani in Mariboru smo predstavili novosti založbe Cornelsen, tokrat tudi za osnovno šolo. Priljubljenim srednješolskim učbenikom studio d in studio 21 se je namreč pridružila Prima Plus za nemščino od 7. do 9. razreda osnovne šole. Program smo dopolnili tudis praktičnim prikazom delovanja platforme scook.de.          
       
Nekaj utrinkov:        
           
       
Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili! Veseli bomo tudi vaših komentarjev, pobud in idej za v prihodnje.
>> POŠLJITE NAM PREDLOG ali KOMENTAR  
     
       

Predstavitve in praktične delavnice ob prenovi Reach for the Stars 4, april 2016           #EPIdogodki
  

       
V aprilu smo nadaljevali s predstavitvami prenovljene izdaje učbenika Reach for the Stars 4. Velik poudarek smo namenili praktični delavnici s prikazom medpredmetnih povezav, ki jo je vodila mag. Nataša Puhner. Več o prenovljeni izdaji najdete na spletni strani www.vedez.si/AlwaysRFS, kjer lahko prelistate tudi vzorčno poglavje prenovljenega delovnega zvezka in delovno različico e-učbenika, objavljena pa je tudi galerija izdelkov      
       
Nekaj utrinkov:        
         
       
Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili! Veseli bomo tudi vaših komentarjev, pobud in idej za v prihodnje.
>> POŠLJITE NAM PREDLOG ali KOMENTAR 
     
       

SEMINAR ZA PROFESORJE ITALIJANŠČINE v sodelovanju z založbo ALMA, 23. in 24. marec 2016   #EPIdogodki
 
     
       
Marca nas je obiskala tudi Euridice Orlandino, predavateljica in soavtorica gradiv založbe Alma. V Kopru in Ljubljani je predstavila novosti založbe in nekatere že znane naslove v novi luči, in sicer In bocca al lupo, ki je z letošnjim letom potrjen tudi za italijanščino kot drugi jezik na narodnostno mešanem območju Slovenske Istre. Več o učbeniku na www.vedez.si/Inboccaallupo.          
       
Vse novosti in aktualne ponudbe gradiv za italijanščino najdete na www.dzs.si. Nekaj utrinkov:        
                                           
       
Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili! Veseli bomo tudi vaših komentarjev, pobud in idej za v prihodnje.
>> POŠLJITE NAM PREDLOG ali KOMENTAR 
     
       

ŠOLSKI EPICENTER NA KONFERENCI IATEFL, 4. in 5. marec 2016                          
                       #EPidogodki
     
       
Tudi letos smo se družili na konferenci društva IATEFL v Topolšici. Dogajanje je bilo pestro, poleg razstavljenih novosti in naslovov, ki smo jih izbrali in poimenovali Epi Read-A-Thlon, smo na konferenci izvedli tudi prvo v sklopu predstavitev in praktičnih delavnic ob prenovi učbenika Reach for the stars 4. Delavnico, ki jo je izvedla Nataša Puhner, smo začeli z napovedanim nagradnim žrebanjem med vsemi, ki ste glasovali za naslovnico in nam jo tako pomagali izbrati. Več o nagradnem žrebanju in prenovljeni izdaji na strani www.vedez.si/AlwaysRFS.           
       
Nekaj utrinkov:        
         
       

Seminar v sodelovanju z založbo Express Publishing, 1. in 2. marec 2016                            #EPIdogodki
  
     
       
Začetek marca je zdaj že tradicionalno rezerviran za seminarje za angleščino v sodelovanju z založbo Express Publishing. Steve Lever, odličen predavatelj, je pripravil predavanje Creative Language Learning in v nadaljevanju predstavil nekatere novosti za osnovno šolo založbe Express Publishing. 

Vedno smo veseli, če dobimo povratne informacije o uporabi in o uporabnosti gradiv v praksi in v šolskem vsakdanu. Letošnji dogodek je v Ljubljani in Mariboru dopolnila prof. Irena Šubic Jeločnik s praktično predstavitvijo uporabe učbenikov iz zbirke Career Paths.
  
  
     
       
Vse novosti so že na voljo tudi na www.dzs.si. Nekaj utrinkov:        
         
       
Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili! Veseli bomo tudi vaših komentarjev, pobud in idej za v prihodnje.
>> POŠLJITE NAM PREDLOG ali KOMENTAR  
     
       

ŠOLSKI EPICENTER NA KONFERENCI SDUNJ, 13. in 14. november 2015
 
     
       

Tudi letos smo se srečali na letni konferenci SDUNJ v Rimskih Toplicah, kjer ste se v lepem številu udeležili tudi delavnice Eine Entdeckungsreise durch die D-A-CH-Welt mit Panorama und studio 21, ki jo je v soboto izvedla Mojca Leskovec, prof. nemščine in svetovalka za nemščino kot tuji jezik založbe Cornelsen v Sloveniji.

     
       
Na razstavnem prostoru smo imeli poleg novosti tudi nekatere priljubljene naslove, med katerimi je največ pozornosti pritegnila Grammatik Aktiv. Vsi razstavljeni naslovi so na voljo tudi v Spletnem nakupovalnem centru na www.dzs.si         
       
Nekaj utrinkov:         
                  
       
Kot vedno bomo veseli povratnih informacij in tudi vseh predlogov, komentarjev in pobud! 
>> POŠLJITE NAM PREDLOG ali KOMENTAR  
     
       

PREDSTAVITEV NOVOSTI ZA FRANCOŠČINO v sodelovanju z založbo CLE International, 23. september 2015
 
     
       
Letošnje šolsko leto smo začeli z druženjem ob francoskih knjigah, kavi in rogljičkih ter predstavitvijo novosti založbe CLE International, ki jo je ob obisku Ljubljane izvedel g. Bruno Lombard.        
       
Razveselilo nas je veliko število novosti, pa tudi prenovljenih ali novih izdaj nekaterih uspešnic, med katerimi je zagotovo zbirka Progressive du français. Za vse, ki se dogodka niste utegnili udeležiti, so bile novosti na ogled v naših prostorih na Dalmatinovi 2 (9. nadstropje) še do petka, 9. oktobra, vsak delovni dan od 7h - 17h.        
       
Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili. Vedno pa smo veseli tako povratnih informacij, kot tudi vseh predlogov, komentarjev in pobud! 
>> POŠLJITE NAM PREDLOG ali KOMENTAR
 
     
       
Nekaj utrinkov:       
                                     
Preverite tudi izbor gradiv za francoščino v Spletnem nakupovalnem centru DZS, d. d., na www.dzs.si. Ponudbo ves čas dopolnjujemo!      
       

SEMINAR ZA PROFESORJE ŠPANŠČINE v sodelovanju z založbo Edelsa, 27. maj 2015
 
     
       
27. maja smo v Ljubljani izvedli tudi seminar za profesorje španščine v sodelovanju z založbo Edelsa. Slovenijo je prvič obiskal odličen predavatelj David R. Sousa Fernández, ki je izvedel delavnici Secuenciación didáctica: la importancia de no perderse en el camino in Una imagen vale más que mil palabras: el vídeo como recurso didáctico.       
       
Dogodek je bil odlična priložnost tudi za predstavitev novosti založbe Edelsa. Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili. Vedno pa smo veseli tako povratnih informacij kot tudi vseh predlogov, komentarjev in pobud!
>> POŠLJITE NAM PREDLOG ali KOMENTAR
     
       
Nekaj utrinkov:        
         
Preverite tudi izbor gradiv za španščino v Spletnem nakupovalnem centru DZS, d. d., na www.dzs.si. Ponudbo ves čas dopolnjujemo!        
       

SEMINAR ZA PROFESORJE NEMŠČINE v sodelovanju z založbo Cornelsen, 11. in 13. maj 2015
  
   
       

V Mariboru se je iz Berlina oglasila Barbara Lozar, dipl. prevajalka in sodelavka v mednarodnih programih in pri poslanski skupini Bündnis 90/Die Grünen, v Ljubljani pa sta v pogovoru o položaju nemščine sodelovali mag. Katja Bradač, Goethe-Institut in Mojca Leskovec, profesorica nemščine in svetovalka založbe Cornelsen za nemščino kot tuji jezik v Sloveniji.

   
Pred vzporednimi delavnicami za osnovno šolo, ki jo je izvedla Irena Krajnc in za srednjo šolo, ki jo je izvedla Mojca Leskovec, smo se na kratko dotaknili vprašanja o tem, ali je nemščina prepoznana kot koristna in da zavedanje o tem narašča. Na podlagi slišanega lahko sklenemo, da ima učenje nemščine v Sloveniji dobre izglede in svetlo prihodnost, hkrati pa tudi nekaj izzivov.         
       
Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili, za vaš čas in predvsem za aktivno sodelovanje. Vedno pa smo veseli tako povratnih informacij kot tudi vseh predlogov, komentarjev in pobud!
>> POŠLJITE NAM PREDLOG ali KOMENTAR
     
       
 Izjava za javnost         
       
Nekaj utrinkov:          
 
Gradiva, predstavljena na dogodku, so na voljo tudi v Spletnem nakupovalnem centru DZS, d. d., na www.dzs.si.
     
       
 
SEMINAR ZA PROFESORJE ANGLEŠČINE V OSNOVNI IN SREDNJI ŠOLI v sodelovanju z založbo Express Publishing, 2. - 4. marec 2015
 
     
       
V začetku marca smo v sodelovanju z založbo Express Publishing na treh lokacijah po Sloveniji izvedli seminarje Learning to Learn za profesorje angleščine. V Slovenijo je ob tej priložnosti prišel Steve Lever, izjemen predavatelj založbe Express Publishing, ki je predstavil odlična gradiva Virginie Evans za osnovno in srednjo šolo.  

V Ljubljani in Kopru je srednješolski program obogatila prof. Tatjana Shrestha, ki je predstavila praktično izkušnjo z uporabo potrjenih učbenikov Virginie Evans. Seminarji so bili tudi odlična priložnost za ogled novosti založbe.

     
       
Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili! Veseli bomo vaših komentarjev, pobud in idej za v prihodnje.
>> POŠLJITE NAM PREDLOG ali KOMENTAR
  
     
       
 Izjava za javnost      
       
Nekaj utrinkov:        
                 
Vse novosti, predstavljene na dogodku, so na voljo tudi v Spletnem nakupovalnem centr DZS, d. d., na www.dzs.si        
       

ŠOLSKI EPICENTER na IATEFL konferenci, 6. in 7. marec 2015
  
     


    
© DZS, d. d., (2008 - 2011) | Pravna obvestila | Kolofon | Nagradne igre | Pogoji oglaševanja | Politika piškotkov